Min hjärna tål inte tänka på bilar!

I kväll var jag tröttare än på länge.

Jag hade förberett denna dag genom att lägga mig tidigt kvällen före. Fredag kväll och jag la mig kl nio och läste till tio. De kändes ändå bra.

Klockan ringde 08.30 idag på lördag morgon. Vi åkte halv tio efter frukost och dusch. För att testa några bilar eftersom vi behöver en ny. Vi provkörde två modeller på första bilfirman. Båda var en besvikelse på grund av vägljudet och den ena var för liten. Så långt gick allt ändå bra för mig.

Sedan blev lite diskussioner om fler bilar, årsmodeller, pris och miltal. Då märkte jag att jag hade svårt att komma ihåg. Allt rörde ihop sig, trots att det ännu var tidigt på dagen för mig. Vi åkte vidare till nästa ort och det blev lite vilsamt på resan. Fast om jag tänker efter så satt jag ju och kollade upp vilka bilar som fanns på bilfirmorna, i min mobil. Det blev också en del att hålla reda på och som tog energi.

Här provkörde vi också två bilar, som blev två riktiga besvikelser. Där bjöd de glädjande på mat vilket var välgörande för min energi! Men den var faktiskt helt slut och i bilen hem kunde jag knappt tänka. Så här tog också min dag slut. Fint väder gladde mig trots allt.

Klockan var runt tre när vi kom hem. Jag la mig i en vilstol på altanen med två filtar över mig eftersom det blåste kallt. Jag har inte gjort någonting mer under kvällen heller, bara hängt i soffan och ätit. Känner mig besviken på att jag inte orkar mer. Besviken på lördagskvällen. Men det är ju bara att stå ut och hoppas på ny energi i morgon.

Kan konstatera att min hjärna inte orkade med att tänka på bilar, miltal, modeller ,diesel eller bensin, priser och att göra jämförelser. Ändå behövde vi ju åka ut idag för att försöka bestämma oss om bil, så jag ångrar det inte. Energin tog snabbt slut fast det ändå var roligt och spännande att komma ut och se lite annat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *