Piggare nu äntligen

Energin består

Jag har haft lite mer energi nu ända sedan 9/4. Precis en månad idag. Men jag har också övertrasserat energikontot de två sista veckorna, i och med min mammas sjukdom och bortgång. Jag vet inte än vad det har gjort med mig. Jag har varit helt slut och somnat utmattad varje kväll i två veckor. Men ändå känt att batterierna laddar lite bättre. Det är akupunkturens förtjänst tror jag ,att batterierna fungerar igen. Även att sömnen fungerar. Typiskt nog gick det inte att sova så bra i natt bara för att jag skulle packa och iväg idag. Vaknade vid tre och somnade halv fem igen.

I ett euforiskt ögonblick smsade jag min chef idag och skrev att jag tror att jag kan börja jobba 25 % i sommar. Jag fick också en tid med rehabkoordinatorn på vårdcentralen, nästa vecka. Vi ska prata vidare om det. Jag känner att jag inte är redo precis nu, jag måste hämta mig i allt som hänt och ta igen lite energi. Men jag tänker om fyra veckor kanske.

Nu har jag rest bort över helgen trots att jag var trött efter det med mamma. Men ville ändå byta miljö och vara med om lite annat.

Det blir tidig kväll nu. Ser fram mot en fin varm dag i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *